Cursus Italiaans

Wilt u graag Italiaans leren?
U kunt bij mij terecht voor privélessen Italiaans of voor Italiaanse les in kleine groepjes in een informele sfeer.
De lessen hebben in principe plaats op mijn adres in Velp (bij Arnhem), maar het kan ook op een andere locatie als dat voor u handiger is, bijvoorbeeld bij u thuis. Ook de lestijden kunnen we in overleg vaststellen.

Neem gerust contact met mij op voor prijsinformatie of om de verschillende mogelijkheden voor Italiaanse les te bespreken.

Enkele reacties van cursisten die hebben deelgenomen aan de beginnerscursus:

nunzia-taaldiensten“Wij volgden in Ede met een groep van negen personen een cursus Italiaans voor beginners die werd gegeven door Brenda Eijssen. We zijn enthousiast over haar aanpak: ontspannen en resultaatgericht maar ruimte biedend aan gesprekjes over La Bella Italia buiten het lesboek om.
Dat alle mensen uit de groep meedoen aan de vervolgcursus is mede te danken aan Brenda’s prettige manier van lesgeven.” (Annelies en Peter)

nunzia-taaldiensten“Ik vind de cursus erg leuk! Je leert veel in korte tijd en het is erg gezellig. Je hoort veel over het land en het is leuk om samen de taal te leren spreken” (Ans)

Zelfs een reactie in het Italiaans (en dat na 15 lessen!):
nunzia-taaldiensten“Mi piace molto il corso. Anche il tuo entusiasmo era molto bene! Voglio cercare a parlare italiano quando andiamo in vacanza!” (Kitty)
(Vertaald: “Ik vind de cursus erg leuk. Ook jouw enthousiasme was heel plezierig! Wanneer we op vakantie gaan, wil ik Italiaans proberen te praten!”)

Cursus Nederlands voor Italianen

Dit jaar gaat Nunzia Taaldiensten ook starten met het geven van Nederlandse les voor Italianen.
Natuurlijk zijn er al veel instituten waar Nederlandse les voor anderstaligen wordt aangeboden, maar ik richt mij specifiek op het geven van Nederlandse les aan Italianen. Want wat is er voor een beginner in de Nederlandse taal nou fijner dan het krijgen van uitleg in de eigen taal wanneer dat nodig is?
Door mijn uitgebreide kennis van de Italiaanse taal en cultuur kan ik het leerproces ondersteunen door vergelijkingen te maken met de regels en gebruiken in de eigen Italiaanse taal en cultuur, wat het leren makkelijker en aangenamer maakt.

Meer informatie (ook in het Italiaans) is te vinden in het blogartikel Lezioni di olandese per italiani op deze website.