Taallessen

Cursus Italiaans of privéles Italiaans

Naast mijn werk als vertaler en redacteur geef ik ook Italiaanse les op mijn woon-/werkadres in Velp (bij Arnhem). Zo kunt u in een korte beginnerscursus Italiaans de basiskennis opdoen van de Italiaanse taal en cultuur, zodat u op vakantie in Italië gezellig een woordje kunt meepraten (fare due chiacchiere).
Er zijn verschillende mogelijkheden, van groepsles tot privéles Italiaans. Maar altijd kleinschalig en in huiselijke sfeer onder het genot van een caffè of cappuccino.

Zou u voor uw werk en zakelijke contacten graag wat meer kennis hebben van de Italiaanse taal en cultuur? Dan bied ik u ook de mogelijkheid voor een cursus zakelijk Italiaans.

Bent u iemand die graag via zelfstudie in uw eigen tempo en op uw eigen manier Italiaans wil studeren of bent u daar al mee bezig, dan kunt u bij mij studiebegeleiding krijgen. Meer informatie hierover leest u onder het kopje Strippenkaart voor studiebegeleiding.

Prijs Italiaanse les

De prijs van privéles Italiaans is € 50 p.p. per uur (inclusief voorbereiding, exclusief lesmateriaal).
De prijs van duolessen Italiaans is € 27,50 p.p. per uur.
Voor groepsles Italiaans (tot max. 6 personen) varieert de prijs van € 13,50 tot € 20 per uur, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Bel of mail me gerust als u wilt weten of er op korte termijn mogelijkheden zijn voor groeps- of privéles.


Nederlandse les voor Italiaanstaligen

Bent u Italiaans en tijdelijk in Nederland voor werk of studie? Of bent u van plan om in Nederland te blijven wonen? Dan help ik u graag bij het Nederlands leren. Afhankelijk van uw wensen kan dat in de vorm van conversatieles Nederlands of in een serie lessen waarin ook grammatica en schrijfvaardigheid uitgebreid aan de orde komen. Als voor u vooral de communicatie op de werkvloer en in het Nederlandse bedrijfsleven van belang zijn, dan is een korte cursus Zakelijk Nederlands misschien iets voor u.
Het voordeel voor u is dat ik uitleg kan geven in het Italiaans. Ik kan het leerproces ook ondersteunen door vergelijkingen te maken tussen de regels en gebruiken in de Italiaanse en de Nederlandse taal en cultuur. Dat maakt het leren voor u makkelijker en prettiger.

Prijs Nederlandse les

De prijs van privéles Nederlands is € 50 p.p. per uur (inclusief voorbereiding, exclusief lesmateriaal).
De prijs van duolessen Nederlands is € 27,50 p.p. per uur.
Voor groepsles Nederlands (tot max. 6 personen) varieert de prijs van € 13,50 tot € 20 per uur, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Bel of mail me gerust als u wilt weten wat op dit moment de mogelijkheden zijn.


Strippenkaart voor studiebegeleiding

Bent u Italiaans aan het leren via zelfstudie? Dan bied ik u graag ondersteuning op maat. U kunt daarvoor gebruikmaken van een strippenkaart. Die schaft u aan voor een tegoed van minimaal 5 uur. Zo kunt u ondersteuning vragen op momenten dat u die nodig heeft en in de vorm die u handig vindt.

U kunt bijvoorbeeld vragen stellen per mail, oefeningen laten nakijken of tekstjes ter controle aan mij voorleggen. Stel u heeft uw best gedaan om een mailtje in het Italiaans te schrijven voor het boeken van een accommodatie in Italië. Legt u zo’n tekst dan gerust aan mij voor en ik geef feedback. Een deel van de strippenkaart mag u ook gebruiken voor een lesafspraak op locatie. Eventuele voorbereidingstijd van mijn kant wordt dan ook verrekend met de strippenkaart.

Neemt u gerust even contact op om vrijblijvend wensen en mogelijkheden te bespreken.

Bent u Italiaanstalig en wilt u ondersteuning op maat bij het leren van de Nederlandse taal? Ook dat kan met een strippenkaart, op de manier zoals ik hiervoor heb beschreven.

Prijs strippenkaart studiebegeleiding Italiaans en Nederlands

Strippenkaarten kunt u aanschaffen vanaf € 200 voor 5 uur. Geldig tot een jaar na aankoop.
Bij Italiaanse en Nederlandse les voor zakelijke klanten wordt 21% btw in rekening gebracht op bovengenoemde tarieven.