Vertalingen

Vertalingen Italiaans en Nederlands

Heeft u een vertaling Italiaans-Nederlands nodig? Of misschien Nederlands-Italiaans? Ik verzorg vertalingen voor bedrijven en particulieren. Het maakt niet uit of het om de vertaling van een groot document gaat of om bijvoorbeeld een korte brief. Uw vertaling wordt bij mijn vertaalbureau perfect verzorgd en tijdig geleverd.

Misschien bent u ondernemer en heeft u in het zakendoen met Italië te maken met contracten, correspondentie of andere documenten die uit het Italiaans in het Nederlands vertaald moeten worden. Ik help u graag in de communicatie met uw Italiaanse zakenpartners.

U kunt bij mij terecht voor een particuliere of zakelijke vertaling over diverse onderwerpen: juridisch, financieel, notarieel, commercieel, marketing, medisch of meer algemeen. Ik doe ook boekvertalingen.

Een vertaling is altijd maatwerk: Wat voor soort tekst is het? Voor welk doel of welke doelgroep? In welke vorm levert u de tekst aan? Heeft u speciale wensen over de afwerking van de vertaling? Wanneer moet de vertaling klaar zijn? Het is daarom moeilijk om hier een algemeen tarief voor een vertaling te vermelden. Wel kan ik de volgende indicatie geven.


Prijs vertaling Italiaans – Nederlands

Mijn uurtarief is € 45 (ex btw) en dat is ook het minimumtarief voor een kleine vertaling. Maar bij vertalingen wordt gewoonlijk gewerkt met een woordprijs. En die kan variëren van € 0,10 voor een boekvertaling tot € 0,18 voor heel specialistische vertaling (tarieven zijn ex btw). Kortom, neemt u even contact met me op voor een prijsopgave. Ik reageer snel en dan weet u precies waar u aan toe bent.

Heeft u regelmatig kleine teksten ter vertaling dan kan een strippenkaart voor u interessant zijn, omdat u daarmee niet gebonden bent aan het minimumtarief voor kleine opdrachten: vanaf € 200 voor 5 uur (excl. 21% btw). Geldig tot een jaar na aankoop.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% btw.